Onderwijs

Kunstkracht

Muziekmeesters Westland is aanbieder op de Cultuureducatie Marktplaats van Westland Cultuurweb. Hieronder staan de links voor de verschillende lessenseries per niveau. Heeft u ideeën of andere vragen met betrekking op cultuuronderwijs, neem gerust contact op voor overleg. Aanbod op maat is altijd mogelijk.

Voor groep 1 en 2

Muziek bij elk thema

Voor groep 3

Leren lezen met muziek

Voor groep 3, 4 en 5

Fijn, muziek!

Voor groep 5 en 6

Jong en oud; samen musiceren

Voor groep 6 en 7

Muziek, zo breed!

Voor groep 8

Musical op z’n best

De Projecten van Kunstlokaal van Cultuurweb laten leerlingen kennismaken met het culturele aanbod in hun lokale omgeving. De leerlingen zijn niet alleen onderzoeker of maker maar maken ook echt kennis maken met hun culturele omgeving. Het doel is om leerlingen op nieuwsgierige wijze onderzoek te laten doen naar het culturele aanbod. Door opdrachten ontdekken de leerlingen cultuur in hun directe omgeving.

“ Spelen in een band? Yes!”

3 lessen van 60 minuten, groep 6-8, maximaal 15 kinderen. Voor een beter beeld zie filmpje.

2 Het wilde dierenorkest

2 lessen voor groep 3-4 op basis van het boek van Dan Brown.
Meer Info

Aanbod op maat

In overleg met uw school verzorgt Muziekmeesters Wetland lessen en workshops op locatie. Samen met Westland Cultuurweb komt veel aanbod voor scholen tot stand.
Heeft u ideeën of andere vragen met betrekking tot cultuuronderwijs, neem gerust contact op voor overleg. Aanbod op maat is altijd mogelijk.